Tweedehands fiets kopen Enschede

Enschede is een echte studentenstad. Er lopen en fietsen zo’n 26.000 studenten in Enschede waarvan er bijna 10.000 in de stad zelf wonen. Het centrum heeft voor studenten dan ook veel te bieden. U kunt er shoppen, lekker eten en drinken en uitgaan. Zoals de Oude Markt, bekend om de vele terrassen en evenementen die er gehouden worden. Gezellig om met vrienden af te spreken. Dan is de fiets het meest handige vervoermiddel om daar te komen. Geen last van eenrichtingstraatjes of het zoeken naar een parkeerplek. U zet uw fiets gewoon voor het restaurant of café waar u afgesproken hebt. Het is echter wel zonde om daarvoor een splinternieuwe fiets te gebruiken, aangezien alle fietsen hier kriskras tegen elkaar aan staan. Een tweedehands fiets in Enschede kopen is dan een slimmere keuze. Op deze fiets hoeft u minder zuinig te zijn en u hoeft zich geen zorgen te maken over een extra krasje hier en daar. Tweedehands fietsen Enschede zijn ook handig als u veel met het openbaar vervoer reist. Ideaal om voor langere tijd bij het station te stallen.

Een groot assortiment  van tweedehands fietsen Enschede

Waar vindt u een goede kwaliteit tweedehands fiets Enschede? Studentfiets.nl heeft een ruim assortiment van kwalitatief goede tweedehands fietsen. De studenten en pas afgestudeerden weten ons dan ook online snel te vinden.​ Wij hebben niet alleen tweedehandse fietsen voor heren en dames beschikbaar, maar we hebben ook nog eens fietsen voor allerlei doeleinden. Wilt u een tweedehands fiets kopen voor normaal gebruik in Enschede? Of bent u op zoek naar een stationsfiets, een fiets voor veelvuldig gebruik in de stad of juist op zoek naar een sportief model? U kunt ook kiezen voor een Oma fiets, transportfiets, mountainbike of zelfs een elektrische fiets.

Voordelen van tweedehandse fietsen kopen Enschede​

Een tweedehands fiets kopen heeft zo z’n voordelen. Niet alleen de lage prijs is een groot voordeel, maar u hebt daarnaast ook nog eens een kwalitatief goede fiets aangeschaft die nog jaren meekan. Het aanschaffen van een nieuwe fiets kan soms een behoorlijke uitgave zijn en als student een aanslag op uw uitgaven. Toch wilt u wel een goede en nette fiets waarbij u niet voor elk wissenwasje naar een fietsenmaker hoeft. Een tweedehands fiets kopen Enschede bij Studentfiets.nl is dus een uitstekende oplossing. Want met de aanschaf van een tweedehands fiets hebt u niet alleen een voordelige fiets in een goede staat, maar ook eentje die veilig is en welke er nog netjes uitziet.  ​

Goede services

Bij Studenfiets.nl een tweedehands fiets kopen in Enschede geeft u nog meer voordelen. Zoals benoemd, hebben we een breed assortiment. Van een tandem, mountainbike, stadsfiets, een fiets met automatische versnelling, automatische verlichting of een terugtraprem: het is allemaal mogelijk bij ons. Stuk voor stuk betaalbare  fietsen van hoge kwaliteit. Gaat u een tweedehands fiets kopen Enschede bij Studentfiets.nl? Dan krijgt u ook nog eens persoonlijke service. Zo helpen wij u met het maken van de beste keuze en luisteren wij graag naar uw wensen. Hebt u de tweedehands fiets Enschede eenmaal aangeschaft? Dan zorgen wij ervoor dat hij helemaal rijklaar is zodat u er direct gebruik van kunt maken. U kunt de fiets bij ons in de winkel zelf ophalen of deze op uw adres naar keuze laten bezorgen. En natuurlijk krijgt u ook nog eens twee maanden garantie. Op wat voor tweedehands fiets Enschede gaat u de stad onveilig maken?

Damesfietsen

Herenfietsen

Mountainbikes

mountainbike tweedehands carrera sulcata limited edition

Omafietsen / opafietsen

Racefietsen

Stationfietsen

Vintagebikes

Vintage Fixie Bikes

Transportfietsen